De politie probeert te achterhalen wie verantwoordelijk is voor twee dode kippen in de tuin van een kinderdagverblijf aan de Hoge Rijndijk.

Kinderdagverblijf doet aangifte van dierenmishandeling

Een kinderdagverblijf aan de Hoge Rijndijk in Leiden heeft aangifte gedaan van dierenmishandeling. Medewerkers vonden op dinsdagmiddag 3 maart twee dode kippen bij het kippenhok in de achtertuin van het kinderdagverblijf. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

De politie en de medewerkers van het kinderdagverblijf vermoeden dat het hok opzettelijk is opengezet. Het kinderdagverblijf heeft aangifte gedaan en de politie stelt een onderzoek in. Eventuele  getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844. Het incident vond plaats tussen 13.15 en 16.00 uur.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×