Grootste editie Funked Up in Gebr. de Nobel

Er vindt volgende week een nieuwe editie van het Funked Up Festival plaats. Op zaterdag 28 maart strijken artiesten als de Lefties Soul Connection en Postmen neer in Leiden. De vier zalen van Gebr. de Nobel en Scheltema vormen het podium, daarmee wordt het de grootste editie van Funked Up tot dusver.

Het is de eerste keer dat het festival deels in de nieuwe popzaal Gebr. de Nobel wordt georganiseerd. De grote zaal van De Nobel biedt het podium aan de twee grootste namen van het festival, namelijk Postmen en Lefties Soul Connection. De grote zaal wordt afgesloten door DJ Rafiki.

Samenwerking Rhythm Groove & Bass Festival

Naast de artiesten op het hoofdpodium zijn er nog optredens van onder anderen Pink Oculus, Sarah-Jane en The George. Onderaan dit artikel staat het volledige programma weergegeven in een tijdschema. Deze grote editie wordt speciaal gehouden in samenwerking met en tijdens het Rhythm Groove & Bass Festival.

Kaarten voor het festival kosten 15 euro. Deze zijn te koop bij platenzaken Plato in de Vrouwensteeg en Velvet aan de Nieuwe Rijn. Daarnaast zijn er toegangsbewijzen te koop op de site van het Rhythm Groove & Bass Festival.

 

Funked Up XL TimetableTijdschema Funked Up XL (klik op de afbeelding om deze uit te vergroten)

 

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×