Zosja El Rhazi en haar band zijn aanstaande zondagavond de eerste gasten in Live071 op Sleutelstad FM. (Foto: PR).

Leidse bands: Live071 zondag van start op Sleutelstad FM

Aanstaande zondag is de eerste uitzending van het nieuwe Sleutelstad-programma Live071. In het programma is (live)muziek van bijvoorbeeld bands en singersongwriters  uit Leiden en de regio te horen.

Voortaan verzorgen Eline van den Hout, Marjolein Hoogeveen, Jan Stroomer en Hans van der Maas elke zondagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur Live071. Een programma met volop aandacht voor Leidse bands en acts. Er worden studio-opnames gedraaid, maar ook krijgen ze de kans om hun kunsten live in de studio te laten horen. Verder worden de optredens aangekondigd van de komende week en is er wekelijks een studiogast.

Eerste uitzending Live071 met Zosja
De Leidse jazzband Zosja komt in de eerste uitzending van Live071 langs ter promotie van hun album. De band presenteert op 24 maart haar debuutalbum ‘Around the Sun’ in Scheltema. Toegang tot het concert is gratis.

Lead-zangeres Zosja El Rhazi werd in 2002 bekend door haar deelname aan het eerste seizoen van Idols. Tegenwoordig is zij zangdocente aan het Artez Conservatorium.

//www.youtube.com/watch?v=7lns6MJfzfY

Videofragment: Zosja – Paint the World

Heb je tips over livemuziek in de Leidse regio, nieuwe Leidse releases, toevoegingen aan onze Popmuziek 071 Spotify-playlist of wil je graag aanschuiven als studiogast bij Sleutelstad FM? Stuur een e-mail naar live071@sleutelstad.nl.

Live071 is vanaf 22 maart wekelijks te beluisteren op zondagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Sleutelstad is te ontvangen via 93.7 FM, 102.4 kabel (in de hele regio) en via alle populaire radio-apps. Ook kan je online luisteren via www.sleutelstad.nl/player.

Cultuur Leiden Regio Live071


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×