Archieffoto

Tweede verdachte gewapende overval Trekpleister aangehouden

De politie heeft dinsdag 24 maart een 16-jarige jongen uit Leiden aangehouden voor de overval op de Trekpleister aan de Stevensbloem. Op donderdag 5 februari werd de winkel door twee jongens overvallen. Daarbij werden de medewerksters met een vuurwapen bedreigd.

Op zaterdag 14 maart hield de politie al een 15-jarige jongen uit Leiden aan. Beide verdachten worden morgen voorgeleid voor de rechter-commissaris.

De twee jongens kwamen op 5 februari rond 19.30 uur de Trekpleister binnen. Eén van de mannen had een vuurwapen bij zich, de tweede overvaller een donkere sporttas om het geld in te doen. Ze gingen er vandoor met de inhoud van de kassa. De man met het vuurwapen droeg die avond een bivakmuts, de ander had een sjaal voor zijn ogen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×