(Foto's: 112 Sleutelstad).

Fietser overleden na valpartij in Merenwijk

Op de Zwartemeerlaan in de Merenwijk is vanmorgen om 10.00 uur een wielrenner overleden. De man werd onwel en viel van zijn fiets. Artsen van Huisartsenpraktijk ’t Joppe die in de directe omgeving is gevestigd, verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. Er kwamen twee ambulances ter plaatse en ook werd de traumahelikopter opgeroepen. Het mocht allemaal niet meer baten.

De man reed met een groepje vrienden over de Zwartemeerlaan toen hij ter hoogte van de Aalscholveroord een slinger naar links maakte. Hij raakte de rand van de middenberm en viel. Mogelijk is de wielrijder onwel geworden waardoor hij de controle over zijn rijwiel verloor. De man is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×