Vijf jaar geleden werd het jazzcafé De Twee Spieghels opnieuw geopend. (Foto: PR).

Jazzcafé De Twee Spieghels viert vijfjarig bestaan

Het Jazz en Wijncafé De Twee Spieghels viert volgende week donderdag haar vijfjarige jubileum. Het wordt gevierd met veel muzikanten. Aanvang van de viering is om 20.00 uur, toegang is (als altijd) gratis.

tweespieghelsagenda

Klik op de afbeelding om de agenda te vergroten.

Het café bestaat uiteraard al langer dan vijf jaar. In 1971 werd de Twee Spieghels in de Nieuwstraat voor het eerst geopend door uitbater Ben Walenkamp. Die gaf vele muzikanten de kans om op te treden. Niet alleen amateurs, ook beroemde namen betraden het podium in de Spieghels. Zo gaf de beroemde Ben Webster er zijn laatste concert voordat hij stierf.

Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kunnen bezoekers van De Twee Spieghels genieten van live muziek. Daarnaast is er elke maandag een open jamsessie.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×