Twee mogelijke inbrekers aangehouden

In de nacht van maandag op dinsdag hebben agenten op de Dijkgravenlaan in Leiderdorp twee mannen uit Katwijk aangehouden. Rond 04.30 uur zagen de surveillerende agenten een personenauto met hoge snelheid richting de Splinterlaan rijden. Op de Dijkgravenlaan zagen ze de auto stoppen. De bijrijder sprong er uit en nam de benen. De bestuurder, een 42-jarige man uit Katwijk, werd even verderop in een steegje aangetroffen. Hij bleek geen rijbewijs te hebben.

Toen agenten de auto aan een nader onderzoek onderworpen, bleken daar diverse inbrekerswerktuigen in te liggen. Daarop werd hij aangehouden. De bijrijder, een 23-jarige man uit Katwijk, werd korte tijd later aangehouden op de Van der Valk Boumanweg.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×