Rémon Beeftink werd vanavond door Sleutelstad-presentator Olivier Bakker verrast. De eerste single van Marvelious is de komende week Sleutelschijf bij Sleutelstad FM en wordt de komende dagen dus flink gepromoot. (Foto: Chris de Waard).

Nieuw muzikaal project van Rémon Beeftink: Marvelious

De Leidse songwriter, zanger en muzikant Rémon Beeftink is druk bezig met een nieuw muzikaal project: Marvelious. Beeftink timmert al jaren aan de weg. Hij maakte deel uit van Karma’s Kitchen waarvan hij leadzanger was. Met die band waren ze destijds bestempeld tot 3FM Serious Talent. In de zomer van 2013 bracht hij zijn eigen debuutalbum ‘Arise’ uit.

https://www.youtube.com/watch?v=9cyNppzrAs0

She’s So Electric is de eerste single van het nieuwe album van Rémon Beeftink. Het album komt in mei uit, een maand later komt er een vette releaseparty.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/199099558″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Afgelopen zomer dook hij opnieuw de studio in. Uit drang naar vernieuwing. Hij schreef 18 nieuwe muzikale ideeën en tien ervan zijn op zijn nieuwe album terecht gekomen. Omdat de ‘sound’ nogal afwijkt van het werk dat we van Beeftink kennen, besloot hij dat er ook een nieuwe naam voor het project moest komen. Dat werd Marvelious. “Een nieuwe sound, een nieuwe naam en dus ook weer een nieuwe uitdaging,”  zo constateert de Leidse muzikant nuchter.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×