Politie verijdelt drugsdeal op de Haarlemmerstraat

Gisterenmiddag heeft de Leidse politie een drugsdealer en twee drugsgebruikers aangehouden op de Haarlemmerstraat. De politie hield in burger toezicht om het drugsgebruik en criminaliteit terug te dringen.

Agenten roken onraad toen zij een verdachte transactie tussen drie personen waarnamen. Hierop hielden zij twee drugsgebruikers van 46 en 47 jaar aan en een 19-jarige dealer. Deze had tien bolletjes cocaïne en zeven bolletjes heroïne bij zich. Bij de twee drugsgebruikers werden twee bolletjes cocaïne en één bolletje heroïne aangetroffen.

De politie vraagt vermoedens van drugshandel te melden via 0900-8844. Indien men anoniem wenst te blijven, kan de informatie ook via Stichting M 0800-7000 worden doorgegeven.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×