Consternatie op Levendaal

Iemand die onwel werd, een vermiste rugzak en een weigerende pinautomaat. Het gebeurde gisteren allemaal tegelijkertijd op het Levendaal voor de ingang van de Hoogvliet supermarkt.

DSC_0751

Eerst werd er daar iemand onwel en werden de hulpdiensten gewaarschuwd. Vervolgens bleek de rugzak te zijn verdwenen van een behulpzame omstander die eerste hulp verleende aan de man die niet goed geworden was. Op de achtergrond moet de politie zich ook nog bezighouden met de pinautomaat die geen flappen meer uitgeeft.

Later bleek de rugzak door een andere omstander in veiligheid te zijn gebracht. Hij stond keurig in de supermarkt. De pinautomaat bleek na een telefoontje met de ING defect te zijn. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×