Henri Lenferink in 2003 en in 2015. (Foto's: Chris de Waard).

Burgemeester Lenferink begint verjaardag in gemeenteraad

henri2003 De agenda van de gemeenteraadsvergadering van afgelopen avond leek niet al te lang, maar toch slaagden de raadsleden erin om tot middernacht te vergaderen.  Lang genoeg om het begin mee te maken van de verjaardag van burgemeester Henri Lenferink die 58 is geworden.

Henri Lenferink is inmiddels 12 jaar burgemeester van Leiden. Op de foto rechts was hij dat  nog net niet. Als kandidaat in het Leidse burgemeestersreferendum maakte Leiden in 2003 kennis met de voormalige wethouder uit Arnhem. Volgende maand begint hij aan zijn derde zesjarige ambtstermijn.

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×