Frans Funnekotter met (interim-)opvolger Nanette Ris. (Foto's: Emile van Aelst).

Stadspodia Leiden heeft nieuwe directeur

Nanette Ris is de nieuwe algemeen directeur van Stadspodia Leiden. Ris volgt Frans Funnekotter op die na vier jaar vertrekt om directeur te worden van Hart in zijn woonplaats Haarlem. Hart is daar wat BplusC hier is, maar dan zonder de bibliotheek. Gisteren nam de Leidse cultuursector in de foyer van de Stadsgehoorzaal afscheid van Funnekotter.

Nanette Ris gaat Stadspodia Leiden leiden als interim-directeur. In elk geval voor zes maanden. Ris is ‘verandermanager’ in de culturele sector. Eerder was ze onder meer enkele jaren directeur van Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht, waar ze onder meer de fusie met Tivoli vorm gaf.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×