Deelnemers rollen de gracht in bij de eerste editie van het Leidse Glibberbal. (Archieffoto: Emile van Aelst/leidseglibber.nl)

Ook dit jaar Leids Glibberrrbal

Ook dit jaar is er weer een Leids Glibberbal. Het grote succes van het afgelopen jaar is genoeg reden om dit jaar een tweede editie van dit spektakel te organiseren. Het evenement is geïnspireerd is op het bekende TV-programma ‘Te Land, Ter Zee & In de Lucht’. Dit jaar vindt het plaats op 21 juni in (het water bij) het Huigpark. Het thema van dit jaar is ‘Lallen of vallen met glibbers en ballen.’

Ruim 40 teams zullen in zelfgebouwde voertuigen de baan afracen op weg naar de snelste tijd of misschien wel de prijs voor mooiste voertuig! Een jury van vooraanstaande Leidenaren, optredens van bekende artiesten en een zomers zonnetje zijn alle ingrediënten voor opnieuw een groot feest in het Huigpark. Wie mee wil doen kan zich opgeven via www.glibberbal.nl

Leiden glibberbal


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×