Bij de brandweerkazerne in de Merenwijk krijgen de nieuwe studentbeheerders van DUWO veiligheidsinstructies. (Foto: Brandweer Hollands Midden).

Veiligheidsdag voor studentbeheerders DUWO

Politie en brandweer geven vandaag voorlichting aan nieuwe studentbeheerders van studentenhuisvester DUWO. In de brandweerkazerne in Leiden Noord vindt de jaarlijkse veiligheidsdag plaats, waarbij de nieuwe beheerders informatie krijgen over inbraak- en brandveiligheid. Ook leren ze omgaan met blusmiddelen en komen ze er tijdens een oefening achter waarom het zo belangrijk is om de vluchtwegen vrij te houden.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×