Uitgebreid sporenonderzoek in en om de hoven

Na de dodelijke schietpartij van vanmorgen is de politie nog geruime tijd bezig geweest met onderzoek ter plaatse. Niet alleen werd de woning doorzocht waar de schoten werden afgevuurd. ook in de nabije  omgeving werd sporenonderzoek gedaan.

19042015_dode_uit_huis_ldn_WPF_1169_99Pas tegen het einde van de middag werd het stoffelijk overschot van het dodelijke slachtoffer, een 24-jarige man uit Leiden, uit de woning gehaald.

Niet alleen de traumahelikopter kwam ter plaatse. Ook de politiehelikopter cirkelde enige tijd boven de hoven bij de Willen de Zwijgerlaan. Daarbij werden overzichtsfoto’s gemaakt van de plaats delict.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×