Na het ontbijt was het tijd voor sport en spelen. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Koningspaar enthousiast ontvangen bij Leidse Koningsspelen

selfieKoning Willem-Alexander en Koningin Maxima hebben vandaag de Koningsspelen in Leiden officieel geopend door aan te schuiven bij het speciale ontbijt in de 3 Octoberhal. Daaraan konden 1.200 kinderen meedoen. Aan de Koningsspelen deden bijna alle Leidse basisscholieren mee. Zo’n 8.000.

Voor één van de leerlingen van groep 8 werd het een bijzondere dag. De koning nam twee tafeltjes verderop plaats, waarop de leerling zich geen moment bedacht, naar de koning toe rende en hem vroeg of hij een selfie mocht maken met Willem-Alexander. Dat mocht. Het tekende de ontspannen sfeer van het bezoek.

 

wam

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×