Glibberbal gaat toch door deze zomer

3

De tweede editie van het Glibberbal in het Huigpark gaat komende zomer toch door. De organisatie blies het evenement recent af. Er gaapte een gat in de begroting van 15.000 euro. Dat geld wordt nu alsnog op tafel gelegd door een aantal Leidse bedrijven. “Riool.nl/HuurMaat, Sloos en Zoon B.V. grond en straatwerken/Steenplaza hebben zich onder leiding van Jobo de Bouwers verenigd en dit enorme bedrag bij elkaar gebracht. We zijn hen echt zeer dankbaar,”zegt Mels Hartman namens de organisatie.

Nu de financiën geregeld zijn, staat niets de tweede editie van het GlibberBal op zondag 21 juni nog in de weg. Hartman: “We gaan er een prachtig feest van maken!”

Inschrijven voor de Leidse versie van ‘Te Land, Ter Zee en in de Lucht kan via www.glibberbal.nl.

Delen

3 reacties

  1. Jammer voor rederij Rembrandt dat ze daar niet varen. Nou kunnen ze geen bezwaar maken……

  2. verschrikkelijk. alles weer afgezet met hekken. Controle bij het binnengaan of je geen eten of drinken bij je hebt overal in de wijken er omheen auto’s verkeerd geparkeerd. Zo’n alles mag dag. En dat omdat deze nutteloze attractie het gratis is. Gewoon een ordinair horeca en lawaai feestje dus.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline