Rémon Beeftink van Marvelious geeft het voorbeeld voor de clip (Foto: PR).

Marvelious zoekt deelnemers voor clip voor gepeste jongeren

De Leidse popgroep Marvelious wil met hun nieuwe single ‘I’ll Keep You Safe’ gepeste jongeren een hart onder de riem steken. Voor de videoclip laten ze zich inspireren door de filmpjes op het internet waarbij kinderen met teksten op papier voor de camera duidelijk maken dat ze gepest worden. Nu is Marvelious op zoek naar deelnemers voor de clip.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/203133497″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Rémon Beeftink over de clip voor zijn nieuwe single tegen pesten: I’ll keep you safe.

“Toen ik de filmpjes van Amanda Todd en Jonah Mowry op YouTube zag, brak mijn hart. Vreselijk als mensen zo gepest worden of zich zo moeten voelen. Om te laten zien dat je er nooit alleen voor staat wil ik in de videoclip zoveel mogelijk filmpjes verzamelen van mensen die een stukje van dit nummer op papier schrijven en voorhouden, op dezelfde wijze als Amanda en Jonah hebben gedaan. Uiteindelijk monteren we al deze filmpjes aan elkaar om zo een videoclip te creëren”, vertelt Rémon Beeftink van Marvelious.

Meedoen? De songtekst staat op de website van Marvelious.

https://www.youtube.com/watch?v=TdkNn3Ei-Lg

Het filmpje van Jonah Mowry inspireerde Marvelious tot het maken van de clip.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×