Bio-Farmaceutische Wetenschappen Universiteit Leiden behoort tot wereldtop

De studie Bio-Farmaceutische Wetenschappen van Universiteit Leiden staat op de 9e plaats in de QS World University Rankings. Het onderwijsadviesbureau QS publiceerde gisteren de nieuwe ranglijst ‘QS World University Rankings by Subject 2015’. De Universiteit Leiden noemt het ‘een uitzonderlijke prestatie’.

Bio Farmaceutische Wetenschappen heeft een gemiddelde score van 89.9, wat goed is voor de 9e plaats wereldwijd en de 6e plaats binnen Europa. Ook de Leidse universitaire studies Biologie, Natuurkunde en Sterrenkunde behoren tot de beste 100 ter wereld.De volledige ranglijsten per vakgebied kun je vinden op de website van QS Top Universities.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×