Cultuur071 met o.a. fotograaf Jan Scheerder en Lichel van den Ende

Studiogast is fotograaf Jan Scheerder – ook te gast is kunstenaar Lichel van den Ende, hij opent met een bijzonder project het Textielfestival en je hoort Han Ruijgrok en Gideon Roggeveen naast de presentatie ook nog in een heuse reportage ‘achter de schermen bij Theaterhuis Het Plantsoentheater’.

Voor meer informatie over het fotoproject waar Jan Scheerder over vertelt kun je, in tegenstelling tot de genoemde website, terecht op www.photopfc.org

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/204646257″ params=”auto_play=false&hide_related=true&show_comments=false&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×