(Foto's: 112 Sleutelstad).

Automobilist gewond bij frontale botsing

Bij een ongeval op de Rietschans in Leiderdorp is gisteravond een automobilist gewond geraakt na een frontale botsing. Het slachtoffer reed voorbij een bus en zat te laat dat er in de tegenovergestelde richting ook een auto aankwam. De twee auto’s konden elkaar niet meer ontwijken en klapten op elkaar.

_DSC5575

De brandweer kwam ter plaatse omdat het er op leek dat een van de bestuurders bekneld zat in zijn auto. Dat bleek uiteindelijk niet het geval. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de andere auto is nagekeken maar hoefde niet mee.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×