(Foto's: 112 Sleutelstad).

Suïcidale vrouw ongedeerd na incident op spoor

Een vrouw die vanmorgen het spoor opliep tussen station Leiden Lammenschans en de overgang bij de Kanaalweg, heeft dat hachelijke incident wonder boven wonder overleefd. De vrouw was van plan om zichzelf van het leven te beroven, maar bedacht zich op het laatste moment. Ze ging tussen de rail liggen en drukte zich zo dicht mogelijk tegen de grond. De trein denderde over haar heen, maar ze werd daarbij niet geraakt. De vrouw is door de politie overgedragen aan hulpverleners en wordt verder opgevangen.

Door het incident lag het treinverkeer tussen Leiden en Alphen aan den Rijn vanmorgen enige tijd stil. De NS meldde in eerste instantie dat er een aanrijding was met een persoon. Kort daarop bleek tot opluchting van alle betrokkenen dat de vrouw ongedeerd was.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×