Impressie van de aanpassingen die de gemeente in overleg met Arriva, Hoogvliet en de politie laat uitvoeren.

Auto's voortaan via de stoep de parkeergarage in

De Korevaarstraat wordt binnenkort aangepast om meer ruimte te maken voor auto’s en bussen. Die zitten elkaar nu vooral op drukke momenten in de weg waardoor opstoppingen ontstaan.  Bij de herinrichting is er een middenberm aangelegd, waarvoor het verkeer elkaar niet meer kan inhalen. Bussen staan daardoor regelmatig in de file van auto’s die rechtsaf willen slaan om de Hoogvliet parkeergarage in te rijden.

De afgelopen maanden stonden er op drukke momenten verkeersregelaars om voor een vlotte doorstroming te zorgen. Aanstaande dinsdag wordt begonnen aan de aanpassingen en kunnen de bussen weer gewoon langs de auto’s rijden. Tijdens de werkzaamheden moeten auto’s via de Sint Jorissteeg de parkeergarage van de Hoogvliet supermarkt inrijden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×