SummerJazz beleeft tijdens de cultuurweken het eerste lustrum.

Signatures cultuurweken begonnen

Vanavond gaat ze van start: de Signatures Cultuurweken Leiden. Met negen hoofd-onderdelen, de zogenaamde ‘Signature Pieces’. Bijvoorbeeld Beelden in Leiden, de hofjesconcerten, het eerste lustrum van SummerJazz, het Openlucht Hotel, Schemerstad, Tulpmania, de Museumnacht Leiden, de zomereditie van het Leiden International Film Festival en alweer de derde editie van het literair festival ‘De Leidse Olympus’.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/206697397″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Cultuurmakelaar Michael Raumen vertelt op Sleutelstad 93.7 FM over de cultuurweken in Leiden.

Een terugblik op de Signatures Cultuurweken Leiden van 2014.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×