Urban Interest: Renovatie Stevensbloem komt er echt aan

De renovatie van winkelcentrum Stevensbloem gaat echt bijna beginnen. Dat bezweert woordvoerder Jeanette de Bruin van Urban Interest dat eigenaar is van het winkelcentrum in de Stevenshof: “Het is gewoon echt een ingewikkelde puzzel die we moeten maken, maar we zijn bezig met de laatste stukjes op hun plek te leggen.”

De Bruin snapt dat mensen ongeduldig worden nu keer op keer de startdatum verschuift waarop er echt begonnen gaat worden aan de uitbreiding en de renovatie van de Stevensbloem. “Maar,” zo zegt ze ook: “Daarom hebben wij ook nooit zo’n harde datum afgegeven. Juni wordt het. Dat is hard. maar of het 5 of 15 juni wordt, weet ik nog niet. Dat hangt af van de afspraken die de aannemer kan maken met de nutsbedrijven die kabels en leidingen moeten verleggen.”

Die afspraken worden momenteel gemaakt. In de loop van de komende maand zal het werk dan toch echt beginnen.

Economie Leiden Winkelcentrum De Stevensbloem


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×