Het strijkkwartet Dirk & Friends speelt in Leiderdorp. (Foto: PR).

Kamermuziek in Leiderdorpse Dorpskerk

Op zondag 31 mei speelt het strijkkwartet Dirk & Friends in de Dorpskerk aan de Hoofdstraat in Leiderdorp. De concertserie in de Dorpskerk beoogt muziek toegankelijk te maken voor een breed publiek; dicht bij huis, voor jong en oud, niet te lang, niet te moeilijk, kortom voor iedereen. Het concert duurt een uur.

Het kwartet dat bestaat uit Kaja Nowak (viool), Raphaella Engelsberg (viool) Dirk Feller (altviool) en Eduard Ninot Roig (cello) speelt een programma waarin het Amerikaanse strijkkwartet van A. Dvorak centraal staat. Daarnaast staan werken van A.Piazolla en S. Joplin op het programma.

Het concert begint om 16:00 uur en kost 10 euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren kan via: zondagmiddagconcerten@muziekonderwijs-leiderdorp.nl of 06-83999957

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×