(Foto's: 112 Sleutelstad).

Bewoner aangehouden na brand Seringenstraat

De politie heeft enkele uren na de brand, waarbij een benedenwoning in de Seringenstraat in vlammen op ging, de 36-jarige bewoner aangehouden. In de nacht van maandag op dinsdag werd even na middernacht brand ontdekt in de woning. Direct werden vijf aangrenzende woningen ontruimd, terwijl de brandweer met man en macht probeerde te redden wat er te redden viel. Dat was uiteindelijk niet veel. De woning brandde helemaal uit.

Enkele uren later, om 02.45 uur, hield de politie de 36-jarige bewoner aan. Hij wordt ervan verdacht de brand zelf aangestoken te hebben. De man zit nog vast en wordt verder verhoord. Ook getuigen worden nader gehoord over de brand.

112 Sleutelstad Leiden seringenbrand


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×