(Foto's: 112 Sleutelstad).

Dieven scooterwiel op heterdaad betrapt

scooterwielDe politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 26 om 00.50 uur drie Leidenaren (19, 19 en 22 jaar) aangehouden die in het Simon van Ooststroomhof in Oegstgeest een scooterwiel hadden gestolen.

De politie kreeg een melding dat twee personen met een wiel bij de bosjes in het Simon van Ooststroomhof waren gezien. Bij het zien van de melder zetten de personen het op een lopen. Tijdens de zoekactie in de wijk zagen agenten een auto wegrijden. De drie inzittenden werden op de Oranje Nassaulaan in Warmond staande gehouden.

Ze hadden een onduidelijk verhaal over hun aanwezigheid in Oegstgeest. Volgens de mannen gingen ze alleen een sigaretje roken. In de kofferbak van de auto werden onder meer een scooterwiel en gereedschap aangetroffen. Hierop werden de inzittenden aangehouden. Bij de fouillering werd bij één van de verdachten wielmoeren in een jaszak aangetroffen.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×