De band 4xNiks, hier bij De Gouden Pet in 2006, treedt ook weer opĀ (Foto: archief Sleutelstad).

Straatmuzikantenconcours De Gouden Pet zoekt nog deelnemers

Zondag 28 juni zullen Leidse straatmuzikanten voor de 29ste keer strijden om de Gouden Pet. Vanaf 1987 wordt in dit concours gezocht naar de beste straatmuzikant. Een hoop aanmeldingen is al binnen, maar op Facebook meldt de organisatie kenbaar op zoek te zijn naar nog meer deelnemers.

Naast beoordeling door een vakjury zal er ook een publieksprijs worden uitgereikt. Beide prijzen bestaan uit een geldsom van 500 euro. Daarnaast wordt er een originaliteit winnaar uitgeroepen die een bedrag van 200 euro ontvangt.

Inschrijven kan tot 1 juni en kan op de website.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×