(Foto's: 112 Sleutelstad).

Automobilist rijdt door bij aanrijding Morsweg

Een vrachtwagenchauffeur is zaterdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de Morsweg in Leiden. De chauffeur was uit zijn vrachtwagen gestapt om zijn opgepikte lading vast te zetten en werd toen aangereden door een automobilist. De chauffeur raakte gewond aan een been. Omstanders en een tegemoet komende automobilist boden meteen eerste hulp. De vrachtwagenchauffeur is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek. De automobilist reed door. Het ging om een witte bestelbus.

Mediaterplaatse_I30052015_ongeval_morsweg_leiden_mage00102De veroorzaker van de aanrijding heeft zich zaterdagavond alsnog bij de politie gemeld.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×