De Museumwinkel van het RMO aan de Nieuwe Rijn. (Foto: Chris de Waard).

Rijksmuseum van Oudheden opent pop-up store

Het Rijksmuseum van Oudheden heeft sinds gisteren een tijdelijke Museumshop op de Nieuwe Rijn 26. Op 11 mei sloot het Rijksmuseum van Oudheden zijn deuren vanwege een verbouwing, herinrichting en sanering. Het museum is tot medio december dicht. De collectie van het Rijksmuseum van Oudheden is in de tussentijd te zien in verschillende musea in binnen- en buitenland.De pop-up shop bevindt zich in de voormalige Galerie Van der Vlist.

De shop biedt een breed aanbod boeken voor jong en oud over onderwerpen uit het museum: Egypte, de Klassieke Oudheid, het oude Nabije Oosten, vaderlandse geschiedenis en archeologie in het algemeen. Verder bestaat het aanbod uit sieraden, glas, keramiek, dvd’s, replica’s, ansichtkaarten en andere cadeauartikelen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.30 tot 17.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur en zondag van 12.30 tot 17.30 uur.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×