Rrrollend Leiden met op de achtergrond het Gravensteen. (Foto: Chris de Waard).

Rrrollend Leiden rrrolt ook in de regio

Het culinair festival Rrrollend Leiden dat afgelopen weekend op het Pieterskerkplein neerstreek krijgt in onze regio navolging in Katwijk. Op 18, 19 en 20 juni staan wel 25 foodtrucks van Rrrollend op het Andreasplein. Naast het heerlijke eten en drinken is er ook plaats voor singer-songwriters op het evenement. Naar talent wordt nog gezocht.

Het afgelopen weekend was Rrrollend Leiden een groot succes. Veel Leidenaars en bezoekers wisten de mobiele restaurants weer te vinden. Vaak als voorprogramma voor de Museumnacht. In Leiden vindt Rrrollend ook nog plaats op 28, 29 en 30 augustus plaats. De foodtrucks zullen ook dan weer op het Pieterskerkplein staan. Voor wie dat niet genoeg is: men kan ook Rrrollend naar Den Haag, Dordt, Groningen, Nijmegen en Zwolle.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×