Botenhuis en sociëteit van Njord met alle roeiboten tijdens een vlootschouw. (Foto: Njord).

Leidse Beukers en Souwer roeien naar zilver

De Leidse roeisters Nicole Beukers en Sophie Souwer zijn in het Poolse Poznan beide tweede geworden tijdens het Europees Kampioenschap Roeien. De roeisters van Njord moesten respectievelijk Duitsland en Rusland met de winst naar huis laten gaan.

Nicole Beukers, Chantal Achterberg, Inge Janssen en Carline Bouw roeien in een dubbelvier en kwamen zondagochtend in een tijd van 6:19.540 als tweede over de finish (net achter Duitsland) en pakten daarmee het zilver. De acht van Sophie Souwer en haar ploeggenoten Monica Lanz, Jenny de Jong, Lies Rustenburg, Aletta Joritsma, Claudia Belderbos, Wianka van Dorp en Heleen Boers behaalde ook een tweede plek.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×