Gisteravond vertelde wethouder Laudy honderd uit over één jaar wethouderschap tijdens het politiek café van de VVD Leiden. (Foto's: Chris de Waard).

Leiden tekent voor Garenmarktgarage, Rijnsburgerblok en ABN-AMRO-locatie

provadaHet zijn handtekeningen waar heel wat centen mee gemoeid zijn. De drie krabbels die wethouder Laudy later deze week zet op vastgoedbeurs Provada in Amsterdam RAI. Morgen tekent hij namens de gemeente het contract met Dura Vermeer Besix voor de bouw van de Garenmarkt parkeergarage. Een dag later worden de contracten getekend voor de herontwikkeling van de ABN AMRO-locatie aan de stationsweg en die voor de grondoverdracht van het Rijnsburgerblok.

 

Wethouder Laudy houdt een praatje op de Provada vlak voordat hij zijn handtekening zet onder de overeenkomst met Synchroon voor de ABN AMRO-locatie. (Foto: Wethouder Robert Strijk).

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/208431812″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Wethouder Laudy was gisteren de hoofdgast tijdens het politiek café van zijn eigen partij. Thema was: één jaar werthouderschap.

Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×