De 4e Binnenvestgracht: mogelijk een kandidaat voor geveltuintjes (Foto: Maarten Mulder).

Vrienden van het Singelpark gaan gevels vergroenen

De singelparkroute gaat weer een groener tintje krijgen. De Vrienden van het Singelpark willen namelijk de, in hun ogen, ‘versteende’ smalle straten die langs het Singelpark liggen voorzien van geveltuintjes. In overleg met de gemeente worden de bewoners zelf in staat gesteld planten voor hun huizen te plaatsen. De Vrienden gaan hierbij een verbindende rol spelen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/209064922″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Melle Tuik in gesprek met Marieke Jas, bestuurslid participatie van de Vrienden van het Singelaprk.

Nu zijn zij op zoek naar planten. Zij roepen dan ook iedereen op planten in te leveren bij de Singelpark Kweektuin. Meer informatie staat hier.

Leiden Singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×