De maritieme folkgroep Act of Mutiny tijdens een eerdere editie (Foto: Joke Ouwehand).

Zeemansliederen bij de burcht met 'Naar zee, naar zee'

Aanstaande zaterdag staat de Leidse binnenstad in het teken van het zeemanslied. Het Leids Zeemanskoor Rumor di Mare en de maritieme folkgroep Act of Mutiny organiseren dan voor het vierde jaar het maritieme muziekfestival “Naar Zee, Naar Zee!”.

Muzikale groepen uit binnen- en buitenland zullen bij de burcht, het stadhuis en in café Meneer Jansen de woelige baren bezingen. Peter Labrujère zal om 13.45 op het Burchtplein het festival openen met een ode aan Leiden.

Het festival wordt feestelijk afgesloten met een slotconcert in de Tuinzaal van de Sociëteit de Burcht, om 20.00 uur.

Het volledige programma staat op de site.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×