Het plein bij de Pieterskerk worden vanaf vanavond drie films vertoond in een tijdelijke openluchtbioscoop. (Foto: PR).

Dit weekend: Plein Pieterskerk omgetoverd tot openluchtbioscoop

Het Leiden International Film Festival (LIFF) organiseert dit weekend haar eerste Summer Special. Vanavond, morgenavond en zaterdagavond wordt het plein bij de Pieterskerk tijdelijk omgetoverd tot een openluchtbioscoop. De films beginnen om 22.30, toegang is gratis.

Het filmfestival begint vanavond met de film ‘To Catch a Thief’. Vrijdagavond staat ‘The Grand Budapest Hotel’ op het programma. Deze LIFF Summerspecial wordt op zaterdag afgesloten met ‘The Trip to Italy’.

Meelfabriek

Na het filmfestival op het Pieterskerkplein, organiseert het LIFF een Summer Special in De Meelfabriek. Op 9, 10 en 11 juli worden er films vertoond in De Meelfabriek. Samen met de Lakenhal heeft het LIFF drie films uitgekozen. De films zijn uitgekozen om te passen bij de rauwe industriële setting van de locatie. Deze Summer Special maakt deel uit van de zomertentoonstelling Global Imaginations, die van 27 juni tot en met 4 oktober neerstrijkt in De Meelfabriek.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×