Deze zondag vindt de vijfde editie van het SummerJazz Festival plaats. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Dit weekend: SummerJazz Festival in De Leidse Hout

Het SummerJazz Festival vindt aanstaande zondag plaats in De Leidse Hout. Voor de vijfde editie van het festival heeft de organisatie voor een breed cultureel programma gekozen, wat het genre jazz overstijgt. Het festival is tevens de afsluiting van de Signatures Cultuurweken.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/209061818″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Cultuurmakelaar Michaël Roumen als gast-interviewer in gesprek met Jeroen Sprangers van SummerJazz Leiden.

Blokkenschema_en_plattegrond_SummerJazzFestival

Het volledige programma en de plattegrond van het Leidse SummerJazz Festival.

Allereerst is er natuurlijk live muziek, enkele namen zijn Hypnotic Brass Ensemble, Lucky Fonz III en Kovacs. Maar daarnaast zijn er ook optredens van caberetier Peter van Rooijen,  een dansvoorstelling van Joeri Dubbe en een Wetenschapstent.

Het festival op zondag 7 juni begint om 13.00 uur. Kaartjes voor het festival kosten dit jaar €18,50 en zijn verkrijgbaar via de site van SummerJazz Festival. De goedkopere ‘Early Bird’ kaartjes van het festival zijn onlangs uitverkocht.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×