Tijdens de tweede editie van Erfgoedcafé Leiden wordt het nieuwe depot aan de Zaalbergweg te Leiden geopend. (Afbeelding: PR).

Vanmiddag: opening nieuw depot tijdens Erfgoedcafé Leiden

De tweede editie van Erfgoedcafé Leiden vindt vanmiddag vanaf 16.30 uur plaats. Het evenement vindt plaats bij het nieuwe depot van Erfgoed Leiden e.o. (ELO) aan de Zaalbergweg 15 in Leiden. In maart kwamen ruim 150 bezoekers op het eerste Erfgoedcafé af.

Na een welkomstwoord van Cor de Graaf (adjunct-directeur ELO), wordt het nieuwe depot aan de Zaalbergweg officieel geopend. Peter Diebels (provinciearchivaris Zuid-Holland) voert de opening uit. De collecties van ELO breiden zich in hoog tempo uit, waardoor er een extra depot nodig is. Later is er een rondleiding door het nieuwe depot.

Na de officiële opening is er de zogenaamde ‘zeepkist’. Tijdens dit onderdeel kunnen personen en organisaties die iets willen mededelen, plaatsnemen op de zeepkist. Zij kunnen bijvoorbeeld evenementen aankondigen of een oproep doen voor vrijwilligers voor hun organisatie.

Toegang tot het Erfgoedcafé is gratis. Je moet je echter wel op de website van Erfgoedcafé Leiden aanmelden voor het evenement.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×