Iedereen kan morgen een kijkje nemen bij verschillende bouwprojecten in Leiden. Bijvoorbeeld een kijkje achter dit doek bij de Lammermarkt. (Archieffoto: Chris de Waard).

Dag van de Bouw: Bezoek Lammermarktgarage en (Y)ours Leiden

Morgen organiseert Bouwend Nederland voor de tiende keer de Dag van de Bouw. Op deze dag zijn verschillende bouwplaatsen in Nederland van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Ook in Leiden. Bij de parkeergarage Lammermarkt wordt een deel van de vondsten van het archeologisch onderzoek tentoongesteld en geeft de bouwcombinatie diverse presentaties over de bouw van de diepste garage van Nederland.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/209990947″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Bouwwethouder Laudy is morgen een van de bezoekers van de Dag van de Bouw in Leiden. Hij gaat alle locaties af.

Ook bij de campus van (Y)ours Leiden aan de Lammenschansweg geven de bouwers presentaties en is de bouwplaats te bezichtigen. Een overzicht van alle Leidse bouwplaatsen die meedoen aan de Dag van de Bouw staan op de website van de gemeente Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×