Gezellig druk in de studio tijdens Cultuur071

Studiogast kunstenaar Willem Overtoom, die de hele wereld over reist en ook nog tijd had om bij ons in de studio te vertellen over hoe zijn kunstenaarschap via meubelontwerper en kunstdocent tot stand kwam. Verder te gast jazzzangeres Viviënne Aerts. Zij gaat ons voor een jaar verlaten, maar we gaan nog genoeg van haar horen en die nieuwe cd; die komt eraan hoor. En twee Rembrandts dochters, Josée Ebli en Stijntje Leguit leggen een en ander uit over de expositie in ARS Aemula Naturae. Jaime Korbee is er even vliegensvlug over Unplugged sessie in de Vrijplaats Leiden. Natuurlijk ook Peter Visser en Diana van den Driessche voor muziek en theater. Luister de uitzending hier terug.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/210132482″ params=”color=e00019&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Meer info & links: Willem Overtoom, Rembrandts dochters, Viviënne Aerts.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×