Eerste woningen Leidse Schans studentencampus klaar

De eerste studentenwoningen van de studentencampus achter station Lammenschans zijn gisteren opgeleverd. 583 studentenwoningen en 117 woningen voor starters kunnen binnenkort betrokken worden door de eerste bewoners. De campus, voorheen aangeduid als de Leidse Schans, zal in totaal 1900 studentenwoningen en 208 reguliere huur- en koopappartementen omvatten.

De opening werd onder andere verricht door de wethouder Bouw en Openbare werken Paul Laudy (VVD). DE wethouder is opgetogen over het nieuwe project. “Leiden is blij met zo’n grootstedelijk en gezichtsbepalend project: hoogwaardige huisvesting voor studenten en starters in een nieuwe stadswijk.

De studentencampus moet een bijdrage leveren aan oplossen van het tekort aan studentenkamers in Leiden.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×