Tekening van het ontwerp voor het theehuis in de Tuin van Noord. (Afbeelding: PR).

Theehuis Tuin van Noord gaat open

Het theehuis in de Tuin van Noord gaat naar verwachting volgende week open. Vanwege het later dan verwachte opgeknapte park, de zomervakantie en de Ramadan zal de officiële opening pas plaatsvinden op zaterdag 26 september. “Voorlopig zal het theehuis op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend zijn van 9.00 uur en 17.00 uur. Afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers zal dat mogelijk worden uitgebreid,” vertelt Vincent Kokke, voorzitter van Stichting De Leidse Uitdaging die het theehuis exploiteert.

De Stichting heeft geen winstoogmerk; alle winst wordt geïnvesteerd in de wijk. Het theehuis zal worden gerund door vrijwilligers. Het is de bedoeling dat het theehuis in de buurt als trefpunt zal gaan functioneren.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×