Leidenaar beroofd en mishandeld in Den Haag

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving met geweld op het Johanna Westerdijkplein in den Haag. Daar werd afgelopen zaterdag een 25-jarige Leidenaar mishandeld en van onder meer zijn laptop beroofd.

De Leidenaar had in Den Haag een afspraak met iemand die zijn bril wilde kopen. Ter hoogte van de pinautomaat bij de Haagse Hoge school, voegde ineens een tweede jongen zich bij hen. De twee belaagden de Leidenaar en na een korte vechtpartij gingen ze er vandoor met de laptop van het slachtoffer.

De Leidenaar belde de jongen waar hij de verkoop van de bril mee had afgesproken. Vooral om zijn laptop terug te krijgen. De jongens eisten hiervoor echter geld en spraken opnieuw af met de Leidenaar. Die had echter ook de politie gewaarschuwd die de jongens wist aan te houden. Het ging om twee Hagenaars van 17 en 18 jaar. De Leidenaar kreeg vervolgens zijn spullen weer terug.

 

De politie doet verder onderzoek en zoekt getuigen. Met name getuigen die tijdens het gevecht zouden hebben ingegrepen worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×