Toen de politie voor de deur stond, moeten de verdachten in paniek geprobeerd hebben de voorraad door de wc te spoelen. Zonder enig succes. (Foto: Twitter).

10 kilo hennep in WC Rooseveltstraat

Bij in een inval in een pand aan de Rooseveltstraat, is gisteren een hennepkwekerij opgerold en 10 kilo hennep buitgemaakt. De politie trof in het pand in totaal tien kilo marihuana aan. De politie hield drie verdachten aan.

Na diverse meldingen van stankoverlast, nam de politie poolshoogte. Binnen werd een hennepkwekerij en 10 kilo hennep aangetroffen. Daarnaast werden drie verdachten aangehouden. Het gaat om twee mannen van 26 en 33 jaar uit Leiden en een 36-jarige man uit Den Haag.

WC vol hennep

De daders hebben nog een poging gedaan om de hennep te vernietigen. De verdachten hadden één zak in de vaatwasser geprobeerd te verstoppen. Wijkagent Mirjam van der Zee plaatste ook een foto van een wc vol met hennep met het bijschrift “soms is de politie iets sneller binnen dan men zou willen. Nog niet ‘klaar’ op het toilet.”

Wiet_in_Vaatwasser

In de vaatwasser wet een volle zak met hennep gevonden. (Foto: Twitter).

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×