Zomerschool voor zittenblijvers: samenwerking tussen universiteit en middelbare scholen

Nog een paar weekjes en dan is het zomervakantie voor de Leidse scholier. Een paar weekjes ontspannen en dan op naar een hogere klas. Zo niet voor de zittenblijver. Maar er is een uitkomst: een zomerschool voor deze zittenblijvers, die de mogelijkheid biedt hen alsnog over te laten gaan. Het project is een samenwerking tussen de lerarenopleiding van de Universiteit Leiden en zes middelbare scholen uit de regio.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/210763261″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Projectleider Pascalle van Eerden was in de uitzending van Nieuws071 om de zomerschool toe te lichten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×