Vier aanhoudingen na woninginbraak

De politie heeft gisteren vier mannen aangehouden in verband met een woninginbraak. Agenten kregen rond 15.30 uur de melding dat er was ingebroken in een woning aan de Oude Vest. Toen agenten poolshoogte namen, zagen zij dat er een paneel uit de voordeur was gehaald. Getuigen hadden een man naar binnen zien gaan die kort daarop weer naar buiten was gekomen en er met drie andere mannen vandoor was gegaan.

Doordat getuigen goede signalementen hadden doorgegeven, konden agenten een half uur later op de Volmolengracht eerst een 20-jarige man uit Leiden aanhouden. Kort daarop werden in de buurt ook de drie anderen verdachten, een 21-jarige man uit Leiden, een 20-jarige man uit Boskoop en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×