Van links naar rechts franchisenemer Walther Jacobs van McDonalds Leiden, bouwwethouder Laudy en vastgoedbaas Pim Voogt van McDonalds Nederland. (Foto's: Chris de Waard).

Verbouwing McDonalds Rooseveltstraat officieel van start

Er wordt al een paar weken gewerkt aan, om en in het voormalige pand van het Leidsch Dagblad op de kop van de Rooseveltstraat bij de Voorschoterweg, maar gisteren was er even een officieel momentje ingelast door McDonalds. Wethouder Laudy kwam de bouw officieel starten. Daarbij roemde hij de Leidse ondernemer Walther Jacobs voor wie dit het derde McDonalds restaurant in Leiden wordt. Jacobs is daarnaast ook franchisehouder van twee hamburgerrestaurants in Alphen aan den Rijn.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/212611332″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Walther Jacobs en Paul Laudy over de nieuwe vestiging van McDonalds aan de Rooseveltstraat.

Laudy wees op het belang voor de werkgelegenheid. De nieuwe vestiging betekent dat er in totaal 80 extra  mensen parttime of fulltime aan het werk kunnen bij McDonalds Leiden. “Ook de omgeving knapt er enorm van op,” vond Laudy: “Het was hier toch een beetje een verwaarloosde boel en nu met KPN hiernaast en straks dit restaurant hebben we weer een mooie levendige plek langs een van de toegangswegen naar Leiden.”

Eind augustus, begin september gaat het nieuwe restaurant open. Kort na de zomer wordt ook het kruispunt voor de deur opnieuw ingericht. Daar betaalt McDonalds Nederland fors aan mee.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×