In de grote zaal  van Trianon mocht 'Songs by Suzy' om 20.00 uur het spits afbijten. (Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Cultuur071 Live in Concert: "Muzikaal feest in Trianon"

Het door Sleutelstad FM georganiseerde evenement ‘Cultuur071 Live in Concert’ was een groot succes. Niet in de laatste plaats door de geweldige line-up en de wel erg speciale speelplek: het podium voor het filmdoek in de grote zaal van het Trianon Theater aan de Breestraat. Enige minpuntje: de avond liep erg uit, waardoor niet iedereen het einde meemaakte op deze doordeweekse avond. “Ik was graag nog even gebleven, maar ik moet morgen werken en dus nu naar bed,” was een vaker gehoorde opmerking. Dat uitlopen kwam vooral door de wissels die gemaakt moesten worden op het podium. Die duurden toch net even iets langer dan vooraf gedacht.

Meteen al aan het begin van de avond was het een drukte van belang bij de Trianon. Niet alleen binnen, maar ook rond de entree waar ’t Valies het publiek vermaakte met leuke liedjes uit hun eigen en andermans reportoire. En met een gezellige Sleutelstad jingle.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×