Steegje naar het Maredijkhofje. (Archieffoto: Sleutelstad).

Inbreker omgeving Maredijkhofje aangehouden

Politieagenten hielden in de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van het Maredijkhofje een inbreker aan. Een bewoner van het Maredijkhofje werd wakker van geluiden in zijn woning en ging in zijn huiskamer kijken. Daar bleek dat enkele goederen waren verplaatst en de bewoner zag nog net een man bij zijn woning weglopen.

In de omgeving troffen agenten een man aan die voldeed aan het opgegeven signalement van de woninginbreker. Agenten hielden de verdachte, een 17-jarige Hagenaar, aan. Hij had enkele uit de woning afkomstige goederen bij zich.

112 Sleutelstad Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×